Training, materiaal, advies, management in montessorionderwijs & meer

Co-operations
Sinds mei 2020 zijn we aangesloten bij Co-Operations. Dit collectief bestaat uit tientallen ervaren zelfstandig professionals met uiteenlopende expertises, variërend van project- & programma management tot compliance, communicatie, legal, finance en interim management.

Co-operations werkt met ervaren zelfstandigen, Co-operators genaamd. Deze Co-operators hebben allemaal een eigen onderneming. Opdrachtgevers kunnen samen met de Co-operator de voorwaarden en het tarief bepalen.

De voordelen van het werken met Co-operators zijn:

  • Meer continuïteit dan met het werken met losse freelancers: Door de omvang van het netwerk bieden wij continuïteit, ook als de opdracht in omvang toeneemt of medewerkers om welke reden dan ook (bijvoorbeeld ziekte) niet meer voor handen zijn.
  • Veel kennis en ervaring gebundeld: Co-operators zijn ervaren professionals vanuit allerlei disciplines. Ze zijn dus in staat om teams samen te stellen met uiteenlopende expertises aan boord. Bij de samenstelling van dit team kunnen we aansluiten op het aard van je vraagstuk.

Ga naar de website van Co-operations voor alle informatie! 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn